Hoe werkt de support pagina?

Op onze support pagina kun je tickets volgen, upvoten of features aanvragen. Tevens ziet u direct als er technische problemen zijn.

De beste manier om contact op te nemen met onze support

U wilt snelle antwoorden en wij willen een lege mailbox. Om dit te bereiken hebben we deze support pagina opgezet. Op deze pagina komt u alles te weten over onze support.

De beste manier om contact op te nemen met ondersteuning is via onze nieuwe support pagina. Als je van hieruit contact met ons opneemt, wordt je vraag automatisch gekoppeld aan je account, kunnen we sneller reageren en kun je het ticket volgen in je eigen account.

Belangrijk: Geef ons alstublieft aanvullende informatie zodat we het probleem of de vraag kunnen reproduceren. Zoals het reserveringsnummer, de aankomst- en vertrekdatum en de accommodatie die je probeert te boeken.

Wat zijn vragen, problemen en features?

Om het leven voor iedereen gemakkelijker te maken, hebben we de ondersteuning onderverdeeld in 3 secties: vragen, features en bugs.

Vragen

Vragen zijn algemene vragen, zoals ‘Hoe kan ik reserveren’, ‘Wat is een tarief?’ of als u een vraag heeft over uw factuur.

Heb je één of meerdere vragen? Neem contact op met de ondersteuning: https://app.camping.care/support/inbox

Features

Features zijn functionaliteit die het systeem nog niet kan bieden. Zoals een koppeling met een nieuwe payment provider of een specifieke rapportage die je graag zou willen hebben.

Heb je een functieverzoek? Maak een functieverzoek aan: https://app.camping.care/support/features

PS Heb je meer dan één aanvraag, maak dan per aanvraag een ticket aan.

Bugs en technische problemen

Krijg je een foutmelding van het systeem?

Een bug of probleem gevonden? Maak een probleem aan: https://app.camping.care/support/issues

PS Heb je meer dan één aanvraag, maak dan per aanvraag een ticket aan.

Upvote en volg tickets

Scherm­afbeelding 2023-04-18 om 12.49.28

Als je dit ticket volgt, ontvang je e-mailmeldingen als er een update is of als het ticket is gesloten. Met de upvote kunnen we bepalen welke functies het meest gewenst zijn.

Druk gewoon op de knop Upvote en volg ticket om een ticket te volgen.

Bugs of technische problemen met hoge prioriteit

high-prio issue

Als er een ernstig probleem is met een grote impact, maken we een probleem met hoge prioriteit aan. Deze tickets worden getoond zodra je de supportpagina opent.

Open dan geen nieuw ticket voor hetzelfde probleem. U kunt het ticket openen en volgen. Dan laten we je weten zodra het probleem is opgelost!